Amsterdam Old Course (AOC) heeft met Clubhouse Old Course een uniek restaurant in huis

Laat uzelf verrassen bij restaurant ‘Clubhouse Old Course’ in Amsterdam! Gevestigd in het karakteristieke clubhuis (1935) van golfclub Amsterdam Old Course (AOC) is het stijlvolle restaurant ook voor niet-golfers toegankelijk. Onze menukaart is veelzijdig en voor elk wat wils, variërend van een borrelhap en een aangekleed broodje tot ons menu van de maand en op maat mogelijkheden voor lunches, buffetten en culinaire diners. Onze chef is altijd bereid in overleg met u een menu samen te stellen. Alles ambachtelijk bereid met oog voor detail en rekening houdend met uw dieetwensen. De locatie is lommerrijk en rustiek ondanks (of misschien wel dankzij?) de bedrijvigheid aan de rand van Amsterdam Zuid-Oost. Door de centrale ligging en prima accommodatie is Clubhouse Old Course ook bijzonder geschikt voor feesten & partijen. Met prima parkeergelegenheid en op loopafstand van Ziggo Dome, Heineken Music Hall en Amsterdam Arena.

Lekker praktisch

Een avondje uit is pas compleet met een etentje vooraf. Dankzij de centrale ligging van Amsterdam Old Course, vlakbij de verschillende evenementen accomodaties in Zuid-Oost, kunnen wij u een aantrekkelijk aanbod doen. Als u namelijk kiest voor een etentje bij Clubhouse Old Course voorafgaande aan uw uitje, mag u als gast gratis gebruikmaken van onze parkeerplaats. Wij zorgen ervoor dat u op tijd klaar bent, zodat u ontspannen naar uw concert of voetbalwedstrijd kunt wandelen. Reserveren vooraf is gewenst in verband met een barcode voor onze parkeerplaats. Reserveren via 020-663 12 86 of info@clubhouseoldcourse.nl.

Zakelijke bijeenkomsten

Direct naast het restaurant bevindt zich ons Paviljoen. Deze lichte werk- en vergaderlocatie kijkt uit over de 2e hole van de golfbaan en heeft openslaande deuren naar een privéterras. De ruimte is strak en modern ingericht en leent zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten.

Voor tarieven en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via 020-663 12 86 of info@clubhouseoldcourse.nl.

Nieuw:

Een prachtige Braai

Schermafbeelding 2015-04-30 om 16.48.47 Schermafbeelding 2015-04-30 om 16.48.38 Schermafbeelding 2015-04-30 om 16.48.28

Adres

Zwarte Laantje 4
1114 BA Amsterdam – Duivendrecht

Reserveren

020-663 12 86 of via info@clubhouseoldcourse.nl.

Openingstijden

Clubhuis:

Geopend 09.00 uur t/m 22.00 uur

Keuken:

Maandag t/m vrijdag van 12.00 uur t/m 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 uur t/m 20.00 uur

Reservering gewenst.

Schermafbeelding 2014-04-02 om 13.34.19

 

 

Clubhuis AOC na verbouwing

Clubhuis AOC na verbouwing

Clubhuis AOC na verbouwing

Clubhuis AOC na verbouwing

Clubhuis AOC na verbouwing

Clubhuis AOC na verbouwing

Clubhuis AOC na verbouwing

Clubhuis AOC na verbouwing

Foto’s Mathijs van der Vinne; www.vandervinne.com; copyright op alle beelden / all images copyright. Het is niet toegestaan beeldmateriaal van deze site te gebruiken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming van Mathijs van der Vinne. It is not allowed to use, copy or store images of this site without a written permission of Mathijs van der Vinne.