Family Time op AOC!Schermafbeelding-2012-05-01-om-17.17.572

Op Amsterdam Old Course is golf de perfecte sport om in gezinsverband te beoefenen. Bij welke andere sport kunnen jong en oud samen genieten en tegelijkertijd presteren op hun eigen niveau? Het handicapsysteem en de veilige, beschermde omgeving maken dat alleen bij golf mogelijk. Speciaal om gezinnen gebruik te kunnen laten maken van onze golf faciliteiten en met elkaar plezier te beleven introduceren wij het Familielidmaatschap. Met dit lidmaatschap maken wij golfen op AOC nog aantrekkelijker.

Familiegolf faciliteiten

In ons clubhuis is het plezier van kinderen van harte welkom. De sfeer is ongedwongen en er mag volop gelachen geworden! Vanzelfsprekend treft u op de menukaart ook gerechten aan waar u met het hele gezin van kunt genieten. De golfprofessional verkoopt de kinderclubs van US Kids Golf en via het secretariaat zijn diverse boeken te verkrijgen voor de jeugd als het gaat om de regels van Golf.

Junior Tees en Familiescorekaarten

Schermafbeelding 2014-04-01 om 18.18.43

Om Familiegolf nog leuker te maken is AOC voorzien van Junior Tees. Deze tees liggen dichter bij de green rond het midden van de fairway. Speciale scorekaarten zijn er voor deze tee’s zodat het hele gezin samen kan genieten van een gezellige (Q) golfronde.

Familielidmaatschap

icon-2-6-family-lidmaatschap-time[1] kopie

Als 1 of 2 ouders lid worden, dan is het voor de kinderen van 7 t/m 21 jaar helemaal gratis! Jeugdspelers van 7 t/m 21 jaar zijn op AOC dan vrijgesteld van contributie. Voor de ouders geldt dat ‘ouder 1’ volledige contributie is verschuldigd en ouder 2 nog maar 50%.

Wilt u meer informatie over het familielidmaatschap, klik dan op de volgende button:

Schermafbeelding 2014-04-06 om 13.59.07

Family Time!

Naast de gezellige familielessen organiseert AOC in 2014 nog veel meer!

De volgende programma’s komen in 2014 aan bod:

Schermafbeelding 2014-03-26 om 16.28.45

Family Care Time: Golfen terwijl er op uw kind wordt gepast! Iedere zondag vanaf mei zal er tussen 9 en 14 uur kinderoppas aanwezig zijn in het clubhuis. Zo kunnen de ouders heerlijk gaan golfen terwijl de kinderen zich vermaken in het clubhuis en onder begeleiding op de putting green.

Data volgen.

Schermafbeelding 2014-03-26 om 16.29.04

Family Disco & BBQ Time: Samen met uw kind(eren) komt u op vrijdag aan het einde van de middag naar AOC om de week op een bijzondere manier af te sluiten. Op de Driving Range staan BBQ’s, is er muziek en kunt u deelnemen aan een leuke competitie met speciale targets en scorecard voor de Driving Range. Vroeger gingen we bowlen, tegenwoordig gaan we naar de Driving Range op vrijdag, met het hele gezin!

Family Disco en BBQ Time wordt gehouden op:

Vrijdag 29 augustus
Vrijdag 26 september
Vrijdag 24 oktober

Aanvang: 17:00 uur

Schermafbeelding 2014-03-26 om 16.28.28

Familie Fun Time: Op zondagmiddag (1 x op zaterdag) komt u, samen met uw kind(eren) naar AOC om daar het golfspel op een speelse manier onder de knie te krijgen. Onder leiding van onze golfprofessional gaat u spelenderwijs werken aan het verkrijgen van de baanpermissie of het behalen of verlagen van de handicap. Uiteraard wordt deze middag gezellig afgesloten in het clubhuis met pannenkoeken! Wij nodigen ook graag de vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen uit om mee te komen naar deze gezellige middag.

Family Fun Time wordt gehouden op:

Zondag 10 augustus
Zondag 7 september
Zondag 12 oktober

Aanvang: 15:00 uur  Einde: 17:30 uur

Schermafbeelding 2014-03-26 om 16.29.13

Familie Competition Time: Een aantal wedstrijden voor ouder en kind waarbij wij rekening houden met het niveau van alle spelers, van jong tot oud. Kortom samen een aantal holes spelen om snel uw vaardigheid en niveau te meten.

Data en tijden volgen.

 

Voorwaarden Familielidmaatschap

 Wanneer een gezin van 1 of 2 ouder(s) lid wordt van AOC dan vragen wij aan de ouders om mee te helpen met het organiseren van de familieactiviteiten die wij gedurende het jaar organiseren op AOC. Kortom we slaan de handen ineen!

Ouders worden gevraagd (elk) tenminste bij twee activiteiten te helpen en tenminste vier keer per jaar een uur gezamenlijk les te nemen bij de John Woof Golf Academy.

Voor de jeugd is het behalen van de Baanpermissie voldoende om mee te doen aan de Family Competition Time. Om op de baan te kunnen golfen dienen jeugdige golfers wel fysiek in staat te zijn om minimaal 3 holes te spelen en moeten zij op de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften. Daarnaast wordt van jeugdleden verwacht dat zij aan minimaal 4 Family Time activiteiten deelnemen in een kalenderjaar.

Wij wensen u veel golfplezier op AOC!