Lidmaatschap Amsterdam Old Course

Een bruisend club, een schitterende omgeving en een uitdagende golfbaan. Amsterdam Old Course is het beste wat golf te bieden heeft altijd heel dichtbij. Als lid profiteert u van ruime speelmogelijkheden, vele wedstrijden, uitgebreide lesmogelijkheden en een bijzonder gezellig clubhuis.

Een passende vorm van lidmaatschap

AOC heeft een passende vorm van lidmaatschap voor iedere leeftijd, jong en oud. Voor de jeugd tot 18 jaar is er een Jeugdlidmaatschap en studenten tot 26 jaar kunnen profiteren van hetJunior lidmaatschap. Bent u al lid van een andere golfbaan? Dan is een Buitenlidmaatschap misschien iets voor u. Een Bedrijfslidmaatschap biedt zakelijke golfers de ideale balans tussen netwerken en ontspanning.

Geïnteresseerden ontvangen wij graag voor een rondleiding op de golfbaan. In een persoonlijk gesprek informeren wij u verder over de mogelijkheden en tarieven van onze lidmaatschappen. U kunt contact opnemen om een afspraak te maken.

Nieuw: Familielidmaatschap

Als 1 of 2 ouders lid worden, dan is het voor de kinderen van 7 t/m 21 jaar helemaal gratis! Jeugdspelers van 7 t/m 21 jaar zijn op AOC dan vrijgesteld van contributie. Voor de ouders geldt dat ‘ouder 1’ volledige contributie is verschuldigd en ouder 2 nog maar 50%.

Amsterdam Old Course

AOC beschikt over een actieve commissies, die met veel enthousiasme clubwedstrijden en andere activiteiten organiseert voor haar leden. Speelplezier en gezelligheid spelen een belangrijke rol binnen het clubleven. In de eerste periode worden nieuwe leden begeleid door het bestuur. Het bestuur zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt op zowel de baan als in het clubhuis en dat u de juiste informatie krijgt.