Sinds begin 2007 beschikt golfclub Amsterdam Old Course over de mooiste werk- en vergaderlocatie van Amsterdam en omstreken.

dsc_0039

De lichte, ruime werk-/vergaderlocatie’s kijken uit over de 9e hole van Amsterdam Old Course. Is direct gelegen naast het clubhuis van AOC. Strak, modern ingericht met grote tafel en twintig comfortabele stoelen.

Openslaande deuren naar eigen terras en een eigen parkeerterrein.

Voor tarieven en reserveringen kunt u contact opnemen met Bert Van Gans per e-mail: info@clubhouseoldcourse.nl

Voor meer informatie: KLIK HIER
Paviljoen

DSC_0001 kopie

DSC_0035 kopie

DSC_0041 kopie

Naast het Paviljoen ligt de zogeheten Tuinkamer. De Tuinkamer beschikt over een eigen terras met vergaderfaciliteiten voor 18 personen.

Zakelijke locatie voor vergaderingen en clinics

De tuinkamer is strak en modern ingericht en leent zich uitstekend als zakelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, bedrijfspresentaties en clinics. De lichte werk- en vergaderlocatie heeft openslaande deuren naar een privé terras. De kracht van de locatie zit ‘m in het besloten karakter, de kleinschaligheid en de vele mogelijkheden op het gebied van catering. U kunt zich helemaal focussen op de dingen die gedaan moeten worden en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Uiteraard zijn er verschillende zaalopstellingen mogelijk en is de Tuinkamer voorzien van een beamer, scherm en geluidsinstallatie.

DSC_0054

DSC_0057 kopie