Schermafbeelding 2013-08-06 om 17.33.33

 

Business Associate

De golfsport is zeer geschikt voor het onderhouden en verbeteren van  zakelijke contacten. Amsterdam Old Course biedt u de gelegenheid om samen met uw collega’s en relaties sportief te recreëren in een authentieke, rustieke omgeving binnen 15 minuten van het centrum van Amsterdam. U kunt gebruik maken van unieke vergadermogelijkheden en uitstekende horeca faciliteiten. Het service concept van AOC heeft als doel om u en uw relaties uw verblijf op AOC te laten beleven als het ware een verlengstuk van uw bedrijf. U thuis voelen, op uw gemak en heerlijk ontspannen, dat is het idee.

Om AOC als verlengstuk van uw bedrijf te mogen inzetten kunt u zich verbinden als Business Associate van AOC. Als Business Associate geniet u diverse privileges en kunt u werken, vergaderen, netwerken, dineren, deelnemen aan golfclinics en wedstrijden, een rondje spelen en deelnemen aan de bedrijvencompetitie. Wij zorgen ervoor dat uw collega’s en relaties zich net zo thuis voelen op AOC als uzelf!

U kunt Business Associate worden voor minimaal 1 (kalender)jaar. Als u in de loop van  het jaar  instapt, worden de kosten naar rato berekend voor dat betreffende jaar. Het jaar erna bent u dan eveneens Business Associate gedurende het hele kalenderjaar. Het is ook mogelijk om u voor 3 jaar aan AOC te verbinden als Business Associate, daarvoor gelden gunstiger voorwaarden.

Wilt u meer informatie over een van de onderstaande mogelijkheden, klikt u dan op de volgende button:

Schermafbeelding 2014-04-06 om 14.05.52

Business club AOC

Als Business Associate bent u automatisch lid van Business Club AOC. De Business Club organiseert in 2014 een levendige en gezellige bedrijvencompetitie. Daarnaast organiseert de Business Club AOC een aantal activiteiten exclusief voor Business Associates en hun gasten.

Faciliteiten Business Associate

Als u zich aan AOC verbindt als Business Associate verzekert u zich van een standaardpakket aan diensten, faciliteiten en privileges.

Standaard pakket:

–       2 dagdelen gebruik vergaderpaviljoen

–       5 greenfeekaarten voor een ronde van 18 holes

–       uw eigen golf dag of middag voor max 24 spelers (1 uur starttijd ma t/m vrij)

–       recht op deelname aan de bedrijvencompetitie* en andere evenementen

–       toegang tot Clubhouse Old Course met gratis WiFi

–       vermelding van uw bedrijfsnaam op het bord in de hal

–       logo op AOC website

–       gratis parkeren

Deelname bedrijvencompetitie

Als Business Associate bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan de bedrijvencompetitie die wordt georganiseerd door de  Business Club.

Een Business Associate mag elke wedstrijd aan de bedrijvencompetitie deelnemen met max. 2 personen tegen introductietarief. Uiteraard kunt u ook (een van) de greenfee kaarten hiervoor gebruiken. Indien de Business Associate met meer personen wil deelnemen kan dat tegen vergoeding van het normale greenfee tarief of tegen inlevering van een van de greenfee kaarten. De kosten voor borrel en diner na de wedstrijd zijn niet inbegrepen.

Business Associate speelrechten

Als Business Associate heeft u de mogelijkheid om het standaard pakket uit te breiden met twee of meer speelrechten, waarmee u onbeperkt** gebruik kunt maken van de golfbaan. Er zijn twee verschillende soorten speelrechten.

‘Wildcard speelrecht’

 De wildcard kan 7 dagen per week worden gebruikt om te golfen door een willekeurige medewerker of relatie van uw bedrijf, het is een speelrecht ‘niet op naam’.

‘Persoonlijk speelrecht’

Een persoonlijk speelrecht staat op naam en kan worden uitgebreid met handicap registratie en NGF pas van de Amsterdam Old Course. Ook het persoonlijk speelrecht is 7 dagen per week geldig.

Deelname bedrijvencompetitie bij een speelrecht

Ieder speelrecht omvat deelname voor 1 persoon aan de bedrijvencompetitie. en het recht om 2 gasten te inviteren tegen introductie tarief.

** De speelrechten kennen geen beperkingen behalve dat de baan gesloten kan zijn vanwege  wedstrijden of evenementen. Deze staan altijd vermeld op de website en wij adviseren u altijd op de website te kijken voordat u komt spelen. Reserveren is niet nodig.

Kosten Busines Associate (per jaar):

Business Associate (standaard pakket): € 500,-

Wildcard speelrecht ***:  € 1.500,-

Persoonlijk  speelrecht ***:  € 1.250,-

(Optie: Handicap registratie met NGF pas: €  75,-)

*** Voor uitbreiding van het basispakket met speelrechten is een minimum van 2 speelrechten vereist, dit mogen persoonlijke speelrechten en wildcards zijn.

Sponsoring

Naast de standaard privileges en speelrechten bieden wij Business Associates ook de mogelijkheid om hun naamsbekendheid en imago te verhogen binnen de specifieke golf doelgroep. Op AOC worden ca 8.000 rondes per jaar gespeeld door meer dan 1.500 golfers.

Hier treft u een greep uit de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om ‘maatwerk’ samen te stellen. Sponsoring is alleen mogelijk voor de Business Associates van AOC.

Tee sponsor                                                                                                 Kosten per jaar

Logo vermelding van uw bedrijf op het Tee bord met                                     €500,-
hole informatie op een Heren of Dames Tee. Productiekosten

van uw logo bord zijn niet inbegrepen en komen voor rekening

van de sponsor.

Scorecard sponsor                                                                                    Kosten per jaar

Een advertentie en/of logo vermelding op 1 vlak van de                             €2.500,-
scorecard. Jaarlijks worden 6.000 a 7.000 scorecards

gedrukt. De productiekosten van de scorecards zijn niet

inbegrepen en komen voor rekening van de sponsor.

Driving range sponsor                                                                                    Kosten per jaar

Het driving range gebouw biedt aan binnen en buitenzijde                         €3.500,-

Mogelijkheden voor ‘branding’. Het gebouw is 19,7 meter lang.

En het dak is ook goed zichtbaar voor metro en treinverkeer.

De aan te brengen ‘branding’ vindt plaats i.o.m. AOC en zal moeten

voldoen aan bepaalde normen m.b.t. ethiek en passen bij AOC.

De productiekosten voor aan te brengen uitingen zijn niet inbegrepen
en komen voor rekening van de sponsor.

Sponsor driving range ballen                                                                        Kosten per jaar

Logovermelding op ca 10.000 driving range ballen.                                    €6.000,-

Inclusief de aanschaf van ballen en bedrukking met uw logo

Bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW

Golfclub Amsterdam Old Course

Zwarte Laantje 4

1099 CE Amsterdam

www.amsterdamoldcourse.nl

T 020-694 36 50

E info@amsterdamoldcourse.nl