Zoals in de visuals aangegeven, ziet u aan de linker kant van dit scherm de wedstrijden die open staan voor inschrijving. In principe werkt dit op dezelfde manier als op de website. Bij elke wedstrijd ziet u rechts bolletje met een i erinSchermafbeelding 2013-06-09 om 13.50.04. Dat bolletje kan drie kleuren hebben. Als het groen is kunt u zich nu voor deze wedstrijd inschrijven. Als het wit is kunt u zich nog niet (of niet meer) inschrijven en als het blauw is, dan is de inschrijvingstermijn al verlopen. Bij de wedstrijden waarvoor u zich al heeft ingeschreven staat er naast dat bolletje nog een klein bolletje met een poppetje erinSchermafbeelding 2013-06-09 om 13.50.11 . U kunt dus aan da hand hiervan snel zien voor welke wedstrijden u zich heeft ingeschreven.

Door het groene bolletje met uw vinger aan te raken, kunt u zich voor die betreffende wedstrijd gaan inschrijven. U krijgt dan eerst een scherm met de informatie over die wedstrijd te zien met onderaan de knoppen “inschrijven” en “inschrijflijst”.

Als u de knop “inschrijflijst” met uw vinger aantikt kunt u zien wie er al voor de wedstrijd heeft ingeschreven. Als u de knop “inschrijven” aanraakt dan verschijnt een scherm waarop u zich voor die wedstrijd kunt inschrijven.

Net als op de website kunt u hier bepaalde voorkeuren aangeven: vroege of late starttijd, gebruik van handicart en eventueel gebruik van horeca (indien dit als optie bij de wedstrijd is aangegeven). In het witte blok kunt u eventuele opmerkingen plaatsen.

Schermafbeelding 2013-06-09 om 14.18.52

Daarna tikt u de knop “inschrijven” aan en wordt uw inschrijving opgeslagen. Als dat goed is verlopen krijgt u daar direct een bevestiging van op uw scherm. Het kan ook zijn dat u een melding krijgt dat u zich niet voor die wedstrijd kunt inschrijven. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u geen heer bent en zich voor een wedstrijd van de heren aanmeldt of indien een wedstrijd van de W&E alleen open staat voor leden met een EGA handicap en u heeft nog geen EGA handicap.

Als u zich voor een wedstrijd heeft ingeschreven dan heeft u de mogelijkheid om die inschrijving te wijzigen of weer ongedaan te maken. U gaat dan weer eerst naar het wedstrijd overzicht en selecteert de betreffende wedstrijd.

Dan volgt weer de wedstrijdinformatie. Onderaan kunt u dan kiezen uit “inschrijving wijzigen”of “inschrijflijst”. U kiest dan voor “inschrijving wijzigen”. Daarna krijgt u uw inschrijfgegevens te zien met daaronder de knoppen ”uitschrijven” en “wijzigen”. Als u uw inschrijving toch ongewijzigd wilt laten kiest u voor annuleren en anders voor uitschrijven of wijzigen.

NB.

U kunt altijd terugkeren naar het beginscherm door links boven in het scherm op het blauwe huisje te drukken.

Startlijst / uitslagen

U kunt ook de startlijst en de uitslagen op de zuil bekijken. Kies eerst de juiste wedstrijd. Zodra de startlijst is gemaakt ziet u op het scherm dat dan verschijnt onderaan de knop

“startlijst”. En na afloop van de wedstrijd als de uitslagen zijn opgemaakt staat daar dan

de knop “uitslagen”.

 

KLIK HIER voor pdf

Schermafbeelding 2013-06-09 om 14.01.16

Schermafbeelding 2013-06-09 om 14.01.25

Schermafbeelding 2013-06-09 om 14.01.33

Schermafbeelding 2013-06-09 om 14.01.43